Overslaan en naar de inhoud gaan

Musical Sky stopt voortijdig

Geplaatst opdinsdag 31 mei 2016 - 16:58

De musical Sky stopt voortijdig wegens tegenvallende kaartverkoop. Dat maken producenten Marco Borsato, John Ewbank en Robin de Levita dinsdag bekend.

Door onvoldoende vraag naar kaarten is het niet haalbaar om de show in Theater Amsterdam na juni voort te zetten.

Omboeken
Bezoekers die voor de periode erna al tickets hebben, kunnen omboeken of hun geld terug krijgen. "We hadden in alle eerlijkheid iets meer verwacht van de kaartverkoop gezien de overweldigende publieksreacties, maar soms zijn dingen nu eenmaal niet te verklaren", aldus De Levita.

Sky had geen officiële einddatum maar zou in elk geval nog tot september te zien zijn. Volgens een woordvoerster zijn er 48.500 kaartjes verkocht.

Tienermeisje
De musical, die op 3 april in première ging, bevat liedjes van zanger Marco Borsato en John Ewbank. Producent Robin de Levita en Ewbank hebben er jaren aan gewerkt. Lisse Knaapen speelt de titelrol in het stuk, dat gaat over een tienermeisje dat wordt gepest en in een fantasiewereld vlucht.

Lone van Rossendaal, afkomstig uit Bocholtz, vertolkt één van de hoofdrollen in de musical. De cast bestaat verder uit onder anderen Matteo van der Grijn, Joel de Tombe en Eva van der Gucht. In de voorstelling komen speciale 3D-effecten voorbij.

Lees ook: Lone van Roosendaal speelt in musical Sky

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Acteurs van musical Sky vissen naast extra loon
Castleden van Sky hebben toch recht op extra loon
ANP
Lone van Roosendaal speelt in musical Sky
Lone van Roosendaal
Hoofdrol voor Lone van Roosendaal in nieuwe musical
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen