Fractievoorzitter D66 Horst aan de Maas stapt op

De fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad van Horst aan de Maas vertrekt per 1 oktober als gemeenteraadslid.

Museum De Locht in Melderslo gaat digitaliseren

Museum De Locht in Melderslo investeert de komende jaren in digitale toepassingen waarmee bezoekers individueel informatie tot zich kunnen nemen.

Glastuinbouwpaviljoen vrijdag geopend in Melderslo

Het nieuwe glastuinbouwpaviljoen bij museum De Locht in Melderslo wordt vrijdagmiddag geopend voor het publiek.

Expositie in museum Melderslo uitgesteld vanwege brand

De start van expositie Hemelrijk in museum De Locht in Melderslo is uitgesteld vanwege een brand in het museum vorige week.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!