Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Museum aan het Vrijthof verder als fotomuseum

Geplaatst opzaterdag 26 januari 2019 - 10:54

Museum aan het Vrijthof in Maastricht gaat zich in de toekomst richten op fotografie. Het museum hoopt het fotografiemuseum voor Zuid-Nederland te worden.

Dat meldt Dagblad de Limburger

Beeldmateriaal
De krant is een van de partners waar het museum mee gaat samenwerken. Ook het Regionaal Historisch Centrum, Centre Céramique, Fotomuseum Antwerpen en diverse opleidingen zullen ook voor beeldmateriaal zorgen.

Jimmy Nelson
De nieuwe opzet gaat in oktober van start, als de expositie Hommage aan de Mensheid van Jimmy Nelson de deuren opent.

Uitbreiding
Museum aan het Vrijthof verwacht dat er tussen de 30.000 en 35.000 bezoekers in de eerste vier jaar de weg naar het Vrijthof weten te vinden. In 2032 moet dat aantal zijn toegenomen naar 90.000. Dat zou inhouden dat het museum moet uitbreiden, maar waarheen precies is nog niet bekend.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen