Museum aan het Vrijthof wordt fotomuseum

Het Museum aan het Vrijthof in Maastricht is sinds donderdag een echt fotomuseum.

Museum aan het Vrijthof verder als fotomuseum

Museum aan het Vrijthof in Maastricht gaat zich in de toekomst richten op fotografie. Het museum hoopt het fotografiemuseum voor Zuid-Nederland te worden.

ANP
Europese primeur: expo TASCHEN in Maastricht

Als eerste in Europa krijgt Maastricht een tentoonstelling over TASCHEN.

Plannen voor fotografiemuseum in Limburg

Museum aan het Vrijthof wil een fotografiemuseum starten. Een aantal verschillende partijen, waaronder De Limburger, werken daaraan mee.

Les Deux Garcons exposeren in Museum aan het Vrijthof

Een levensgrote opgezette ijsbeer gekruisigd aan de muur. Twee lama's geprepareerd als een siamese tweeling en een opgezett muis die viool speelt.

Bezoekersrecord voor Museum aan het Vrijthof

Het Museum aan het Vrijthof wist vorig jaar 31.156 mensen te trekken, een absoluut bezoekersrecord sinds de verbouwing van het voormalige Spaans Gouvernement in de periode 2010-2012.

Flinke groei aantal bezoekers Bonnefantenmuseum

Het Bonnefantenmuseum in Maastricht heeft dit jaar flink meer bezoekers getrokken. Mede door de grote keramiektentoonstelling Ceramix groeide het aantal van 90.000 naar 110.000.

Fors tegenvallende bezoekersaantallen Limburgs Museum

Het Limburgs Museum in Venlo heeft afgelopen jaar fors minder mensen getrokken.

Museum neemt maatregelen vanwege drukte Rieu-concerten

Het Museum aan het Vrijthof neemt extra maatregelen om de bezoekersstroom in de periode van de concerten van André Rieu op het Vrijthof te reguleren.

Tentoonstelling over André Rieu in Maastricht

Museum aan het Vrijthof in Maastricht komt met een tentoonstelling over André Rieu, genaamd 'Liefde voor Detail'.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!