Overslaan en naar de inhoud gaan

Munttheater Weert gaat voor digitale vastelaovend

Geplaatst opdonderdag 6 januari 2022 - 15:55

Het Munttheater in Weert hoopt dit jaar het carnavalsgevoel digitaal te vangen, nu de vastelaovend vanwege de coronacrisis opnieuw op een heel laag pitje wordt gezet.

Op 5 februari streamt de Weerter schouwburg een marathonuitzending op de eigen website met zang, dans, buutte en andere acts.

Kruising
Workshops, een interactieve kwis en een schminckwedstrijd maken de kruising tussen een vastelaoveszitting en een Zoom- of Teamsvergadering compleet. Om het programma voor dit Theater vanne Vastelaovendj te vullen, kunnen inwoners van Weert die als einzelgänger of met een groep een act willen verzorgen, zich aanmelden bij het Munttheater.

Digitaal
De uitzending komt niet alleen vanuit het theater, maar ook uit de straten van Weert. Inwoners wordt gevraagd om hun huis of straat te versieren. De Weerter carnavalsverenigingen zijn niet betrokken bij de digitale zitting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen