Overslaan en naar de inhoud gaan

Munttheater Weert biedt gratis repetitieruimte aan

Geplaatst opwoensdag 26 mei 2021 - 15:02

Het Munttheater in Weert biedt muziek- en toneelverenigingen, dansensembles en harmonieën in de gemeente tot augustus gratis repetitieruimte aan.

Veel culturele verenigingen in de gemeente ontberen een dergelijke ruimte en hebben afgelopen tijd repetities moeten staken.

Anderhalve meter
Het Munttheater beschikt juist over podia en zalen waar iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Naar verwachting worden de komende weken de coronamaatregelen versoepeld. Het Munttheater zou dan vanaf 5 juni open mogen voor groepen van maximaal 30 personen op 1,5 meter. Gekeken wordt of er ook nog een aantal voorstellingen te spelen zijn tot de zomer.

Cultureel seizoen
Directeur Colinda Vergouwen van het Munttheater: "We zijn helaas al maanden gesloten door de huidige coronamaatregelen. Met het beschikbaar stellen van onze ruimtes, hopen we de voorbereidingen op een nieuw cultureel seizoen te versnellen, zodat we na de zomer samen weer volop kunnen genieten van theater, muziek en dans."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen