Overslaan en naar de inhoud gaan

Munckhof neemt ETS Taxi & Zorgvervoer over

Geplaatst opdinsdag 9 februari 2016 - 11:21

Vervoersbedrijf Munckhof heeft ETS Taxi & Zorgvervoer uit Zaandam overgenomen.

Munckhof, met het hoofdkantoor in Horst, neemt niet alleen de opdrachten maar ook een groot gedeelte van het personeel en het wagenpark van ETS over.

Faillissement
ETS Taxi & Zorgvervoer werd vorige week maandag failliet verklaard. "We zijn is in de regio Noord-Holland contracthouder van diverse leerlingen- en zorgvervoer opdrachten", licht Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof toe. "Voor de uitvoering van de opdrachten werkten we onder andere samen met ETS. Deze doorstart voorkomt niet alleen dat de continuïteit van het vervoer van onze klanten in gevaar komt, maar versterkt ook onze positie in deze regio."

Munckhof zal de huidige vestiging van ETS in Zaandam in gebruik gaan nemen. "Zo zijn we meteen operationeel en kunnen we de dienstverlening op vertrouwde wijze voortzetten."

Personeel
Roefs verwacht dat minimaal 100 medewerkers van ETS een arbeidsovereenkomst aangeboden zullen krijgen van Munckhof. "Dat willen we op korte termijn verder uitbreiden. We streven ernaar dat de doorstart zo min mogelijk overlast voor de rezigers en opdrachtgevers met zich meebrengt."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Munckhof uit Horst neemt taxibedrijf Ridderkerk over
Recordwinst voor vervoersbedrijf Munckhof uit Horst
Taxibedrijf Munckhof zoekt dringend driehonderd chauffeurs
Munckhof blijft groeien: 300 extra chauffeurs gezocht
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen