callcenter, telefoneren, bellen, bron- en contactonderzoek (stock)

Flinke uitbreiding medewerkers bron- en contactonderzoek

De GGD Limburg Noord gaat het team dat bron- en contactonderzoek doet bijna verdubbelen. Dat is nodig vanwege het steeds sterker oplopend aantal besmettingen.

munckhof (30 jul 2020)
Munckhof in de knel met leerlingenvervoer in Zuid-Holland

Vervoersbedrijf Munckhof uit Horst sleept vijf Zuid-Hollandse gemeenten voor de rechter. Aanleiding is een conflict over het leerlingenvervoer dat Munckhof vanaf september voor die vijf gemeenten verzorgt.

Gedemonteerde zitplaatsen in de bus van Munckhof
'Halve' bussen en elektrische fietsen voor aspergestekers

Met minder stoelen in touringcars en het uitdelen van elektrische fietsen proberen vervoersbedrijven en uitzendbureaus alle aspergestekers volgens de geldende coronaregels af te leveren op hun werkplek.

Munckhof krijgt grote opdracht KLM

Personenvervoerder Munckhof uit Horst gaat voor KLM de dagelijkse busroute tussen Maastricht Aachen Airport en Schiphol verzorgen.

Munckhof wordt regiovervoerder in Brabant

Vervoersbedrijf Munckhof uit Horst gaat vanaf 1 januari 2019 het regiotaxivervoer in Noordoost-Brabant organiseren.

Vervoerder Munckhof groeit, maar verdient minder

De Munckhof Groep uit Horst heeft in 2017 een omzet van bijna 152 miljoen euro gehaald. Dat is ruim 5 miljoen meer dan in 2016. De winst nam af. Van 7,4 naar 4,2 miljoen.

Munckhof gaat Nederlandse handelsmissies organiseren

Munckhof Reizen gaat Nederlandse handelsmissies organiseren.

Munckhof krijgt contract leerlingenvervoer Amsterdam

Vervoersbedrijf Munckhof uit Horst zal vanaf komend schooljaar het leerlingenvervoer in Amsterdam verzorgen. Het gaat om zo'n 940 leerlingen per jaar.

Munckhof blijft groeien: 300 extra chauffeurs gezocht

Munckhof heeft 300 extra chauffeurs nodig. Die zijn nodig omdat het bedrijf uit Horst onlangs diverse vervoersopdrachten heeft gewonnen.

Munckhof verzorgt pendelvervoer Pinkpop

Tijdens Pinkpop worden festivalgangers met bussen van Munckhof vervoerd tussen station Landgraaf, de campings en het festivalterrein.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten