Overslaan en naar de inhoud gaan

Multifunctionele Opoku verlengt contract bij VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 17:29

Johnatan Opoku mag zich opmaken voor een vijfde seizoen bij VVV-Venlo. Hij heeft zijn aflopend contract met één seizoen verlengd.

De club meldt op de eigen website dat er een akkoord is bereikt met de speler, die zowel op het middenveld als in de aanvalslinie uit de voeten kan.

Waarde
Opoku was het grootste deel van het afgelopen seizoen een vaste waarde bij de Venlonaren. Hij kwam tot 29 optredens voor de geel-zwarten, waarin hij vijfmaal trefzeker was. Volgens Stan Valckx, de technische man bij VVV, heeft Opoku 'de afgelopen jaren zijn waarde voor VVV aangetoond'.

114 optredens
In totaal stond Opoku al 114 maal binnen de lijnen namens de club. Hij maakte in 2015 de overstap van Oss naar Venlo. Daarvóór speelde hij twee seizoenen bij het inmiddels verdwenen SC Veendam.

Lees ook: VVV neemt spits Mlapa definitief over

Mlapa
Eerder op de dag werd bekend dat VVV spits Peniel Mlapa definitief overneemt van SG Dynamo Dresden. De in Togo geboren spits werd afgelopen seizoen nog gehuurd, maar VVV heeft nu de koopoptie gelicht. Hij ligt nu tot medio 2022 vast in Venlo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen