Verzakkingsgevaar door muizeninvasie Sint Annamolen Weert

De Sint Annamolen in Weert heeft te maken met een serieus muizenprobleem. De dieren zijn in dusdanig grote aantallen aanwezig dat er verzakkingen optreden.

Muizenkeutels tussen brood in supermarkt Maastricht

De Jan Linders aan de Tongerseweg in Maastricht zit met het schaamrood op de kaken door een bericht over muizenkeutels dat door een klant op Facebook is geplaatst.

Rattenplaag Heerlense wijk 'niet aangetoond'

De rattenoverlast waarover inwoners van Heerlerheide herhaaldelijk hebben geklaagd, is volgens de gemeente niet aangetoond. Sporen van ratten zijn er althans niet gevonden.

Studenten klagen over drukte én muizen in bieb

Studenten van de Universiteit Maastricht klagen over de bibliotheken. Ze melden kapotte stoelen, stopcontacten die niet werken en muizen die rondlopen.

Twintig meldingen van muizenoverlast voor Limburgse boeren

Twintig Limburgse boeren hebben de afgelopen twee weken muizenschade aan grasland en andere gewassen gemeld bij de LLTB.

Boeren in Limburg hebben last van muizen

Na Friesland hebben nu ook boeren in Limburg te maken met flinke overlast en schade door muizen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!