Kijk uit! Veel muggen op komst

Zet de lampen uit en steek de citronellakaarsen maar aan, want de komende dagen worden er veel muggen in Limburg verwacht.

Veel overlast van muggen in Limburg

Het zuiden van Nederland heeft deze zomer veel meer overlast gehad van muggen dan de inwoners van het noordelijk deel van het land.

Muggenplaag teistert provincie

De zomer van 2016 wordt geteisterd door een ware muggenplaag. Ook in Limburg is het insect tot grote ergernis in overvloed aanwezig.

'Zika in Europa is een kwestie van tijd'

Het is een kwestie van tijd eer de zika-epidemie ook Europa bereikt. Dat zegt muggendeskundige Bart Knols.

Bill Gates geeft 9 miljoen aan Meerssense muggenjager

Het Nederlandse bedrijf In2Care van de uit Meerssen afkomstige bioloog Bart Knols krijgt ruim 9 miljoen euro van softwaremiljardair en filantroop Bill Gates.

Muggenplaag: Griendtsveen moet nog even doorbijten

Er komt deze zomer geen oplossing meer voor de muggenplaag waar inwoners van Griendtsveen onder gebukt gaan.

Muggenplaag teistert inwoners van Griendtsveen

De inwoners van Griendtsveen willen dat er een einde komt aan de muggenplaag in hun dorp.

Insectenweerder uit Roermond naar de beurs

Het Roermondse bedrijf Mosquitno krijgt in januari een notering op de beurs. Het gaat aandelen uitgeven op NPEX, de beurs voor MKB-bedrijven.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!