Overslaan en naar de inhoud gaan

MTV-ster Wayne met Ex on the Beach-collega's naar Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 21 juni 2019 - 21:40

De 27-jarige MTV-ster Wayne Siebenga is binnenkort met zijn Ex on the Beach-collega's te bewonderen in Music Dome in Kerkrade.

Fans van het populaire MTV-programma kunnen de Sittardse spierbundel en de rest van de cast op 14 juli van dichtbij bewonderen in de uitgaansgelegenheid in het Parkstad Limburg Stadion.

All star
De inmiddels in Maastricht woonachtige Siebenga schittert momenteel in het all star-seizoen van Ex on the Beach. Het concept van het programma is simpel: vrijgezellen worden in een luxe villa gepropt en vervolgens komen er één voor één exen om de boel te verstoren. Liefhebbers kennen de breedgeschouderde hunk uit het eerste seizoen van Ex on the Beach, waarin hij één van de smaakmakers was. MTV heeft hem ook voor de lustrum-editie gestrikt.

Lees ook: Spierbundel Wayne doet mee aan Ex on the Beach All Stars

Finale
De deelnemers van het programma groeien tijdens en na het programma uit tot semi-bekende Nederlanders. Tijdens hun roem worden ze regelmatig geboekt in discotheken en clubs om daar betaald te feesten. Siebenga heeft de MTV-sterren allemaal naar Kerkrade weten te halen. In Music Dome kunnen bezoekers dan samen met de cast naar de seizoensfinale kijken. Daarna barst het feest los.

Ondernemer
In het dagelijks leven is Siebenga ondernemer. Zo organiseert hij onder de vlag van Rave Atelier populaire technofeesten. In september heeft hij met zijn concept zelfs een eigen podium op het Essential Festival in Oost-Maarland.

Lees ook: Ex on the Beach-ster Wayne krijgt eigen podium op Essential

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen