Overslaan en naar de inhoud gaan

MTV-ster Wayne met Ex on the Beach-collega's naar Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 21 juni 2019 - 21:40

De 27-jarige MTV-ster Wayne Siebenga is binnenkort met zijn Ex on the Beach-collega's te bewonderen in Music Dome in Kerkrade.

Fans van het populaire MTV-programma kunnen de Sittardse spierbundel en de rest van de cast op 14 juli van dichtbij bewonderen in de uitgaansgelegenheid in het Parkstad Limburg Stadion.

All star
De inmiddels in Maastricht woonachtige Siebenga schittert momenteel in het all star-seizoen van Ex on the Beach. Het concept van het programma is simpel: vrijgezellen worden in een luxe villa gepropt en vervolgens komen er één voor één exen om de boel te verstoren. Liefhebbers kennen de breedgeschouderde hunk uit het eerste seizoen van Ex on the Beach, waarin hij één van de smaakmakers was. MTV heeft hem ook voor de lustrum-editie gestrikt.

Lees ook: Spierbundel Wayne doet mee aan Ex on the Beach All Stars

Finale
De deelnemers van het programma groeien tijdens en na het programma uit tot semi-bekende Nederlanders. Tijdens hun roem worden ze regelmatig geboekt in discotheken en clubs om daar betaald te feesten. Siebenga heeft de MTV-sterren allemaal naar Kerkrade weten te halen. In Music Dome kunnen bezoekers dan samen met de cast naar de seizoensfinale kijken. Daarna barst het feest los.

Ondernemer
In het dagelijks leven is Siebenga ondernemer. Zo organiseert hij onder de vlag van Rave Atelier populaire technofeesten. In september heeft hij met zijn concept zelfs een eigen podium op het Essential Festival in Oost-Maarland.

Lees ook: Ex on the Beach-ster Wayne krijgt eigen podium op Essential

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen