Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MTV-ster Wayne met Ex on the Beach-collega's naar Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 21 juni 2019 - 21:40

De 27-jarige MTV-ster Wayne Siebenga is binnenkort met zijn Ex on the Beach-collega's te bewonderen in Music Dome in Kerkrade.

Fans van het populaire MTV-programma kunnen de Sittardse spierbundel en de rest van de cast op 14 juli van dichtbij bewonderen in de uitgaansgelegenheid in het Parkstad Limburg Stadion.

All star
De inmiddels in Maastricht woonachtige Siebenga schittert momenteel in het all star-seizoen van Ex on the Beach. Het concept van het programma is simpel: vrijgezellen worden in een luxe villa gepropt en vervolgens komen er één voor één exen om de boel te verstoren. Liefhebbers kennen de breedgeschouderde hunk uit het eerste seizoen van Ex on the Beach, waarin hij één van de smaakmakers was. MTV heeft hem ook voor de lustrum-editie gestrikt.

Lees ook: Spierbundel Wayne doet mee aan Ex on the Beach All Stars

Finale
De deelnemers van het programma groeien tijdens en na het programma uit tot semi-bekende Nederlanders. Tijdens hun roem worden ze regelmatig geboekt in discotheken en clubs om daar betaald te feesten. Siebenga heeft de MTV-sterren allemaal naar Kerkrade weten te halen. In Music Dome kunnen bezoekers dan samen met de cast naar de seizoensfinale kijken. Daarna barst het feest los.

Ondernemer
In het dagelijks leven is Siebenga ondernemer. Zo organiseert hij onder de vlag van Rave Atelier populaire technofeesten. In september heeft hij met zijn concept zelfs een eigen podium op het Essential Festival in Oost-Maarland.

Lees ook: Ex on the Beach-ster Wayne krijgt eigen podium op Essential

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen