Overslaan en naar de inhoud gaan

Mountainbiker Milan Vader valt terug in olympische wedstrijd

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 9:32

Mountainbiker Milan Vader uit Sittard begon zo goed aan zijn olympische race. Maar de 25-jarige mountainbiker moest zijn snelle start bekopen met een terugval.

Milan Vader eindigde in de olympische wedstrijd in Tokio als tiende. Vader had een hele goede start, met een derde plek in de eerste paar ronden. Maar daarna viel de geboren Middelburger ver terug.

Van der Poel
Alle ogen waren gericht op Mathieu van der Poel die grote favoriet voor het goud was. Van der Poel droomde van een olympische titel op de mountainbike, maar de Nederlander moet drie jaar wachten tot Parijs 2024. De favoriet viel maandag in de eerste ronde hard van een hoog talud in het parcours.

Uitstappen
Van der Poel stapte na zijn val nog wel op, maar verloor steeds meer terrein op de favorieten. Kort voor het ingaan van de voorlaatste ronde hield hij het voor gezien.

Podium
Het goud ging naar Tom Pidcock voor Groot-Brittanni├ź, de Zwitser Matthias Fl├╝ckiger pakte zilver. Brons ging naar David Valero uit Spanje.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen