Overslaan en naar de inhoud gaan

Mountainbiker Belfeld zwaargewond: traumaheli opgeroepen

Geplaatst opmaandag 13 september 2021 - 15:18

Een mountainbiker is op maandagmiddag zwaar ten val gekomen in een bosrijk gebied in Belfeld. Meerdere hulpdiensten zijn uitgerukt, waaronder een traumahelikopter.

Het ongeval vond rond 14:25 plaats aan de Bovenste Schorfweg, vlakbij de Duitse grens.

Traumahelikopter
De mountainbiker reed door een kuil en kwam daardoor zwaar ten val, zo laat een getuige weten. Door de ernst van het incident en de afgelegen ligging werden meerdere hulpdiensten opgeroepen. Een Duitse traumahelikopter kwam ook ter plaatse om medische hulp te verlenen.

Het slachtoffer is per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

Ongeval Belfeld (13 sept 2021)
Foto: Track '88
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen