MTB in in aanleg

'Beste MTB-regio van Nederland word je niet zomaar'

Bij Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg zijn ze in hun nopjes nu ze door de mountainbikers uit heel Nederland zijn verkozen tot beste mountainbikeregio.

Motorcrossers rijden mountainbikebaan Watersley aan gort (8 nov 2020)
Motorcrosser vernielt parcours Watersley

Een motorcrosser heeft zaterdagmiddag en zondagochtend grote schade aangericht aan het mountainbikeparcours op het Watersley Sports & Talentpark in Sittard.

milan vader
Milan Vader buiten top-10 op EK mountainbike

Mountainbiker Milan Vader heeft niet kunnen verrassen op het EK mountainbike in Zwitserland.

Milan Vader in zijn nationale kampioenstrui
Milan Vader had 'iets te gek' gedaan volgens de bondscoach

Mountainbiker Milan Vader reed in het begin van het wereldkampioenschap aan de leiding. Uiteindelijk eindigde hij op een 23e plaats.

Milan Vader in zijn nationale kampioenstrui
Milan Vader is medaillekandidaat bij WK

Mountainbiker Milan Vader behoort komend weekend tot de medaillekandidaten op het wereldkampioenschap mountainbike in het Oostenrijkse Leogang.

milan vader
Mountainbiker Vader pakt podiumplek in World Cup

Voor de eerste keer in zijn loopbaan heeft Milan Vader een plek op het podium behaald tijdens een MTB-wereldbekerwedstrijd. In Nove Mesto eindigde hij als derde.

Milan Vader wint NK Mountainbike (26 sept 2020)
Vader maakt favorietenrol waar en wint NK Mountainbike

Milan Vader heeft in Sittard zijn Nederlandse titel bij het mountainbiken geprolongeerd. Hij won op het Watersley Sports & Talentpark de strijd om het Nederlands kampioenschap met overmacht.

milan vader
Milan Vader wil titel prolongeren op eigen terrein

Mountainbiker Milan Vader kent het NK-parcours op zijn duimpje. Het NK wordt namelijk op het Sittardse Watersley gehouden, het trainingsgebied van Vader.

Bart Brentjens Challenge Hans Becking (29 sep 2019)
Bart Brentjens en Limburg Cycling gaan samenwerken

Het mountainbiketeam van Bart Brentjens en Limburg Cycling, het platform voor de wielersport in Limburg, gaan samenwerken.

mtb1
Nu ook zwarte piste in Limburg, maar dan voor mountainbike

Zuid-Limburg is vanaf nu de eerste provincie in Nederland met geclassificeerde mountainbikeroutes. Het routesysteem is afkomstig uit de skiwereld waar verschillende kleuren de mountainbiker informeert over de moeilijkheidsgraad van de route.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten