Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorscooter mogelijk opzettelijk aangereden: man gewond

Geplaatst opzaterdag 29 mei 2021 - 20:54

Op een fietspad in Weert is zaterdagavond een man op een motorscooter mogelijk opzettelijk aangereden door een auto. De automobilist ging er na de botsing vandoor.

Het incident gebeurde rond 19:30 uur op de Straevenweg.

Achtergelaten
De auto ging er volgens getuigen na de botsing vandoor. De bestuurder van de motorscooter bleef gewond achter, schrijft de lokale nieuwssite Weertdegekste. Passanten ontfermden zich over het slachtoffer. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Politieonderzoek
Omdat er mogelijk opzet in het spel is, heeft de politie de omgeving van het ongeval afgezet. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) verricht nader onderzoek. Daarbij zijn beelden gemaakt en sporen vastgelegd.

De politie is op zoek naar de betrokken auto. Volgens de nieuwssite gaat het vermoedelijk om een zwart Volkswagen Golf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen