Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijders maken schuiver na botsing

Geplaatst opzondag 8 april 2018 - 16:17

In Weert zijn zondagochtend twee motorrijders onderuit gegaan nadat ze met elkaar in botsing waren gekomen.

Rond 14:30 uur botsten de motorrijders op de splitsing Coolenstraat-Hennenstraatje.

Voorrang
Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste was een misverstand over de voorrangssituatie de oorzaak van het ongeval. Een van de twee motorrijders trapte op de rem voor een andere weggebruiker die van rechts kwam. De andere motorrijder zag dit te laat. Hij probeerde nog uit te wijken, maar tikte toch de andere motor aan waardoor ze allebei onderuit gingen.

Lees ook: Mooi weer: motorrijders opgepast!

Gewond
Een van de bestuurders van de tweewieler raakte door de val lichtgewond aan haar schouder. Haar compagnon had lichte pijnklachten. De motoren waren flink beschadigd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen