Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijders komen ten val: vrouw gewond

Geplaatst opwoensdag 27 februari 2019 - 18:21

Twee motorrijders zijn woensdagmiddag in Leveroy ten val gekomen. Daarbij is een vrouw gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde tegen 17:00 uur op de Dorpstraat.

Laagstaande zon
Een getuige liet aan Nederweert24 weten dat een auto met aanhanger uit de Swelstraat kwam en vermoedelijk de motorrijders door de laagstaande zon over het hoofd heeft gezien. De motorrijdster kon de aanhangwagen niet meer ontwijken. Vervolgens tikten de motoren elkaar ook nog aan. Hierdoor kwamen beide rijders ten val.

De vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De man hield er niets aan over en was alleen geschrokken. De weg was een tijdje dicht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen