Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Venray

Geplaatst opzondag 16 juni 2019 - 16:46

Bij een aanrijding in Venray is een motorrijder ernstig gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 16:00 uur op de Raadhuisstraat.

Zijkant
Onduidelijk is nog hoe het ongeluk precies is gebeurd. Waarschijnlijk is de tweewieler hard tegen de zijkant van de auto gereden. Die werd bestuurd door een oudere vrouw die vanaf de Raadhuisstraat afboog naar de parkeerplaats van een bejaardentehuis.

Trauma-arts
Het slachtoffer was er zo ernstig aan toe dat behalve twee ambulances ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Onder begeleiding van de trauma-arts is de motorrijder per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen