Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder van de weg gereden: bestuurder gewond

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 20:15

Op de N270 in Ysselsteyn is een motorrijder aangereden door een auto. Door de klap werd de motor, mét bestuurder, van de weg geslingerd. Daarbij raakte de motorrijder gewond.

Het ongeval gebeurde even na 19:00 uur. De motor eindigde in een nabijgelegen sloot. Het is nog niet bekend hoe ernstig de verwondingen van de motorrijder zijn.

Voertuigen weggesleept
Beide voertuigen zijn weggesleept. Volgens een correspondent ter plaatse reed de auto achterop de motor, maar is nog niet bekend hoe dit kon gebeuren. Er zaten vier mensen in de wagen, die voor zover bekend niets overhielden aan de aanrijding.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen