Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder van de weg gereden: bestuurder gewond

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 20:15

Op de N270 in Ysselsteyn is een motorrijder aangereden door een auto. Door de klap werd de motor, mét bestuurder, van de weg geslingerd. Daarbij raakte de motorrijder gewond.

Het ongeval gebeurde even na 19:00 uur. De motor eindigde in een nabijgelegen sloot. Het is nog niet bekend hoe ernstig de verwondingen van de motorrijder zijn.

Voertuigen weggesleept
Beide voertuigen zijn weggesleept. Volgens een correspondent ter plaatse reed de auto achterop de motor, maar is nog niet bekend hoe dit kon gebeuren. Er zaten vier mensen in de wagen, die voor zover bekend niets overhielden aan de aanrijding.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen