Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder scheurt voorbij politiecontrole, rijbewijs kwijt

Geplaatst opzaterdag 28 april 2018 - 11:45

Een motorrijder die vrijdagavond eens even lekker gas wilde geven, is zijn rijbewijs kwijt.

De man scheurde voorbij een politiecontrole in Roosteren. Op de Ruitersbaan reed hij maar liefst 75 kilometer per uur te hard.

Extreem hard
Op die weg mag 60 kilometer per uur worden gereden, maar daar houden weggebruikers zich met enige regelmaat niet aan. "We krijgen veel klachten over extreem hard rijdende motoren op de wegen tussen Aasterberg en Schipperskerk", laat de wijkagent weten aan 1Limburg.

Boete
Naast de motorrijder kregen nog drie automobilisten een boete voor te snel rijden. Twee mensen kregen een rijverbod omdat ze teveel hadden gedronken.

De politie zette ook een Belg aan de kant. De 27-jarige man had nog een boete van 599 euro open staan. Nadat hij de beurs had getrokken, kon hij zijn weg vervolgen.

Rijbewijs
Afgelopen weken raakten al meer mensen hun rijbewijs kwijt bij controles in Roosteren, zo laat de politie weten.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen