Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder rijdt door na botsing met wielrenner

Geplaatst opzaterdag 27 juni 2020 - 20:37

Een wielrenner is zaterdagmiddag lelijk ten val gekomen in Wijlre nadat hij in botsing kwam met een passerende motor. De bestuurder van de motor is na het ongeluk doorgereden.

Het ongeluk gebeurde rond 14:30 uur op de Elkenraderweg, vlak voor de kruising met de Jan van Houtemstraat.

Gewond naar ziekenhuis
Toen de wielrenner en de motorrijder elkaar passeerden, ontstond er volgens de politie een aanrijding waarbij de 40-jarige wielrenner uit Apeldoorn ten val kwam. De motorrijder reed door. De fietser is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is nu op zoek naar de motorrijder en naar een wielrenner die achter het slachtoffer reed en het ongeluk mogelijk heeft zien gebeuren. Ook andere getuigen kunnen zich bij de politie melden.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen