Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder rijdt 55 km/u te hard en raakt rijbewijs kwijt

Geplaatst opwoensdag 9 juni 2021 - 7:26

De politie heeft het rijbewijs van een motorrijder ingevorderd in de buurt Roosteren die 55 kilometer per uur te hard heeft gereden.

De snelheidsduivel is niet alleen zijn rijbewijs kwijt. Hij heeft ook een stevige bekeuring gekregen, zo schrijft de wijkagent op Twitter.

Hardrijders
Het is niet voor het eerst dat er in de omgeving van Roosteren scheurende motorrijders op de bon worden geslingerd. Op de wegen tussen Aasterberg en Schipperskerk lappen met name motorrijders de snelheidsregels aan hun laars. Dit tot grote ergernis van buurtbewoners.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen