Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder overleden bij ongeval in Nederweert

Geplaatst opvrijdag 22 februari 2019 - 17:48

Een motorrijder is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een ongeluk in Nederweert.

Dat bevestigt de politie. Het ging iets na 17:00 uur mis op de Heugterbroekdijk.

Boom
De man is vermoedelijk met zijn voertuig tegen een boom gebotst, zeggen correspondenten ter plaatse. Vervolgens zou het slachtoffer in een naastgelegen greppel terecht zijn gekomen. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse, maar alle hulp bleek te laat voor de motorrijder.

Het is nog niet duidelijk of er nog meer voertuigen betrokken waren bij de botsing. Ook de toedracht van het ongeluk is niet bekend. Dat wordt nog onderzocht door de politie. Daarvoor worden getuigen gevraagd zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen