Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder gewond na aanrijding met oude legerjeep

Geplaatst opzondag 12 augustus 2018 - 15:45

Een motorrijder is gewond geraakt bij een aanrijding met een oude legerjeep, zondagmiddag in Meijel.

De man is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bijrijdster in de jeep moest even door het ambulancepersoneel worden nagekeken.

Het ongeluk gebeurde rond 14:20 uur op de Nederweerterdijk, waarschijnlijk toen de jeep een bocht wilde maken. Zowel de motor als de jeep raakte bij het ongeluk beschadigd.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen