Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder gewond na aanrijding met auto

Geplaatst opwoensdag 9 mei 2018 - 23:08

Bij Heijen zijn dinsdagavond laat een motor en een auto met elkaar in botsing gekomen.

De motorrijder liep daarbij onbekend letsel op.

Schade
Het gebeurde rond 22:30 uur op industrieterrein De Grens. De afslaande automobilist kwam daar in aanraking met de motorrijder. Beide voertuigen liepen behoorlijke schade op als gevolg van de aanrijding.

Ziekenhuis
De hulpdiensten waren vervolgens snel ter plaatse. De motorbestuurder, die aanspreekbaar was, is meegenomen naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen