Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder gewond bij ongeval in Wellerlooi

Geplaatst opdonderdag 22 maart 2018 - 17:23

Bij een aanrijding tussen een motor en een auto in Wellerlooi is de bestuurder van de motor dinsdagmiddag lichtgewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 16:45 uur op de Hamert, zoals de N271 daar heet.

De bestuurder van de auto wilde keren op de weg, maar had daarbij niet gerekend op de motorrijder die uit het zuiden kwam. De motorrijder raakte lichtgewond, hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Foto: Chris Smits/Maasduinencentraal
Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen