Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorrijder en automobilist gewond na aanrijding Bergen

Geplaatst opzaterdag 14 augustus 2021 - 12:42

Bij een botsing zijn in Bergen een motorrijder en een automobilist allebei ernstig gewond geraakt.

De motorrijder is per traumahelikopter afgevoerd, de automobilist is in een ambulance naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht. Daarna zou ook hij per traumaheli verder zijn vervoerd, meldt een correspondent.

Flank
Het ongeval gebeurde rond 11:15 uur op de Siebengewaldseweg. Waarschijnlijk ging het mis toen de auto bij de kruising met de Smal wilde afslaan, en de motor bij de auto de flank in reed. De motorrijder zou ongeveer 30 jaar oud, de automobilist is een zeventiger uit Bergen.

De motorrijder reed volgens de correspondent in een groep, die erg aangeslagen is door het ongeluk. Vanwege het onderzoek naar de precieze oorzaak heeft de politie de weg afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen