Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorproblemen voor Verstappen in kwalificatie

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 15:38

Max Verstappen heeft in de kwalificatie voor de Grote Prijs van Italië geen tijd kunnen neerzetten.

De Limburgse coureur van Red Bull ging pas kort voor het einde van de eerste sessie de baan op en werd tijdens zijn vliegende ronde, waarin hij een goede tijd probeerde neer te zetten, getroffen door motorproblemen. "No power, no power", meldde Verstappen over de boordradio. Hij reed langzaam terug naar de pitsstraat.

Achteraan starten
De 21-jarige kopman van Red Bull wist voorafgaand aan de kwalificatie al dat hij zondag in de race achteraan moet starten. Verstappen heeft een verbeterde versie van de Honda-motor achterin zijn bolide gekregen, de zogeheten Spec 4, en dat levert hem een gridstraf op.

Tweede
Verstappen zette in de laatste vrije training op Monza nog de tweede tijd neer. De Limburger was toen slechts een fractie langzamer dan Sebastian Vettel in de Ferrari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen