Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorcross: Bas Vaessen debuteert in WK

Geplaatst opwoensdag 9 november 2016 - 18:04

Motorcrosser Bas Vaessen uit Swalmen maakt komend seizoen de overstap naar het WK MX2.

Het 18-jarige talent heeft nog een contract voor één seizoen bij zijn huidige werkgever Suzuki. Met de renstal uit Japan werd hij dit jaar derde in het Europees kampioenschap en in Duitsland pakte hij de nationale titel.

Podium
​Vaessen is, na een winterstop van een maand, momenteel weer bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. In het sterkbezette WK wil Vaessen iedere wedstrijd in de top tien eindigen. "En tijdens een zandwedstrijd probeer ik de strijd aan te gaan voor het podium", voegt Vaessen toe.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen