Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorcross: Bas Vaessen debuteert in WK

Geplaatst opwoensdag 9 november 2016 - 18:04

Motorcrosser Bas Vaessen uit Swalmen maakt komend seizoen de overstap naar het WK MX2.

Het 18-jarige talent heeft nog een contract voor één seizoen bij zijn huidige werkgever Suzuki. Met de renstal uit Japan werd hij dit jaar derde in het Europees kampioenschap en in Duitsland pakte hij de nationale titel.

Podium
​Vaessen is, na een winterstop van een maand, momenteel weer bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. In het sterkbezette WK wil Vaessen iedere wedstrijd in de top tien eindigen. "En tijdens een zandwedstrijd probeer ik de strijd aan te gaan voor het podium", voegt Vaessen toe.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen