Crossmotoren voor kinderen gestolen uit schuur Meerssen

Uit een tuinhuisje in Meerssen hebben doelbewuste inbrekers dinsdagnacht twee crossmotoren en een brommer gestolen.

Motorcrosswedstrijd Meijel mag blijven

Het tweejaarlijkse motorcrossevenement in bosgebied Simonshoek in Meijel mag blijven. Burgemeester Wilma Delissen maakt zich hard voor het voortbestaan.

Hersenschudding voor groggy trialrijder na valpartij

Trialrijder Randy Kerstjens uit Venlo heeft waarschijnlijk alleen een hersenschudding overgehouden aan zijn valpartij tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Trial in het Gelderse Zelhem.

'Oh jee, ze rijden me hartstikke dood!'

Boswachter Wilma Witsiers die twee jaar geleden in de bossen bij Overloon zwaargewond raakte, vreesde voor haar leven toen de motorcrossers op haar af kwamen. "Ze rijden me hartstikke dood", dacht ze.

14000 handtekeningen tegen sluiten van motorcrosscircuit

Jean-Paul Maas uit Weert heeft met een petitie bijna 14000 handtekeningen binnengehaald tegen het sluiten van het motorcrosscircuit in Lierop.

Rechter: Boa ook schuldig aan botsing met Venrayse crosser

De controleur van Brabants Landschap die begin vorig jaar gewond raakte na een botsing met een illegale motorcrosser uit Venray, is zelf ook schuldig aan het ongeval.

Motorcrosser Bas Vaessen wint GP van Lombardije

Motorcrosser Bas Vaessen uit Swalmen Bas Vaessen heeft de Grote Prijs van Lombardije op zijn naam geschreven.

Regen nekt motorcrossweekend Beesel

Het crossweekend van de Beeselse motorclub MCC Beesel is afgelast.

Bijna streep door seizoen vanwege drugsdealende teambaas

Motorcrosser Jaap Corneth moest na één Grand Prix alweer op zoek naar een nieuwe renstal. Reden: zijn teambaas werd onlangs opgepakt met 5 killo hennep in zijn bezit.

Motorcross: Vaessen achtste tijdens eerste ronde EK

Motorcrosser Bas Vaessen uit Swalmen is achtste geworden tijdens de eerste ronde van het Europees kampioenschap in Valkenswaard.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app