Deff Gijsen

Video: Crosskampioen (9) reed eerder op motor dan op fiets

Deff Gijsen (9) uit Sittard is drie of vier keer per week op een crossbaan te vinden. Hij reist, samen met zijn vader, stad en land af om zijn hobby uit te oefenen.

Motorcrosser gewond naar ziekenhuis na valpartij

Een motorrijder is gewond geraakt bij een valpartij in het buitengebied van Weert.

Crossmotoren voor kinderen gestolen uit schuur Meerssen

Uit een tuinhuisje in Meerssen hebben doelbewuste inbrekers dinsdagnacht twee crossmotoren en een brommer gestolen.

Motorcrosswedstrijd Meijel mag blijven

Het tweejaarlijkse motorcrossevenement in bosgebied Simonshoek in Meijel mag blijven. Burgemeester Wilma Delissen maakt zich hard voor het voortbestaan.

Hersenschudding voor groggy trialrijder na valpartij

Trialrijder Randy Kerstjens uit Venlo heeft waarschijnlijk alleen een hersenschudding overgehouden aan zijn valpartij tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Trial in het Gelderse Zelhem.

'Oh jee, ze rijden me hartstikke dood!'

Boswachter Wilma Witsiers die twee jaar geleden in de bossen bij Overloon zwaargewond raakte, vreesde voor haar leven toen de motorcrossers op haar af kwamen. "Ze rijden me hartstikke dood", dacht ze.

14000 handtekeningen tegen sluiten van motorcrosscircuit

Jean-Paul Maas uit Weert heeft met een petitie bijna 14000 handtekeningen binnengehaald tegen het sluiten van het motorcrosscircuit in Lierop.

Rechter: Boa ook schuldig aan botsing met Venrayse crosser

De controleur van Brabants Landschap die begin vorig jaar gewond raakte na een botsing met een illegale motorcrosser uit Venray, is zelf ook schuldig aan het ongeval.

Motorcrosser Bas Vaessen wint GP van Lombardije

Motorcrosser Bas Vaessen uit Swalmen Bas Vaessen heeft de Grote Prijs van Lombardije op zijn naam geschreven.

Regen nekt motorcrossweekend Beesel

Het crossweekend van de Beeselse motorclub MCC Beesel is afgelast.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!