Crossmotoren voor kinderen gestolen uit schuur Meerssen

Uit een tuinhuisje in Meerssen hebben doelbewuste inbrekers dinsdagnacht twee crossmotoren en een brommer gestolen.

Motorcrosswedstrijd Meijel mag blijven

Het tweejaarlijkse motorcrossevenement in bosgebied Simonshoek in Meijel mag blijven. Burgemeester Wilma Delissen maakt zich hard voor het voortbestaan.

Hersenschudding voor groggy trialrijder na valpartij

Trialrijder Randy Kerstjens uit Venlo heeft waarschijnlijk alleen een hersenschudding overgehouden aan zijn valpartij tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Trial in het Gelderse Zelhem.

'Oh jee, ze rijden me hartstikke dood!'

Boswachter Wilma Witsiers die twee jaar geleden in de bossen bij Overloon zwaargewond raakte, vreesde voor haar leven toen de motorcrossers op haar af kwamen. "Ze rijden me hartstikke dood", dacht ze.

14000 handtekeningen tegen sluiten van motorcrosscircuit

Jean-Paul Maas uit Weert heeft met een petitie bijna 14000 handtekeningen binnengehaald tegen het sluiten van het motorcrosscircuit in Lierop.

Rechter: Boa ook schuldig aan botsing met Venrayse crosser

De controleur van Brabants Landschap die begin vorig jaar gewond raakte na een botsing met een illegale motorcrosser uit Venray, is zelf ook schuldig aan het ongeval.

Motorcrosser Bas Vaessen wint GP van Lombardije

Motorcrosser Bas Vaessen uit Swalmen Bas Vaessen heeft de Grote Prijs van Lombardije op zijn naam geschreven.

Regen nekt motorcrossweekend Beesel

Het crossweekend van de Beeselse motorclub MCC Beesel is afgelast.

Bijna streep door seizoen vanwege drugsdealende teambaas

Motorcrosser Jaap Corneth moest na één Grand Prix alweer op zoek naar een nieuwe renstal. Reden: zijn teambaas werd onlangs opgepakt met 5 killo hennep in zijn bezit.

Motorcross: Vaessen achtste tijdens eerste ronde EK

Motorcrosser Bas Vaessen uit Swalmen is achtste geworden tijdens de eerste ronde van het Europees kampioenschap in Valkenswaard.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto