Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorclub zoekt onderdak in Roermond en Venlo

Geplaatst opmaandag 20 november 2017 - 7:09

Motorclub No Surrender is op zoek naar twee panden waar het nieuwe afdelingen van de club kan vestigen.

Richard van Zolingen, world captain van No Surrender, laat aan De Limburger weten dat de club zich oriënteert op locaties in Venlo en Roermond.

Lees ook: Motorclub No Surrender opent Venlose afdeling

Sablones
​No Surrender maakte eerder al bekend dat het Sablones had opgericht, een nieuw chapter in Venlo. Van Zolingen zegt in de krant dat er inmiddels gesprekken lopen over de aankoop van een horecagelegenheid in of rondom Venlo. Sablones is overigens een zogenaamd prospectchapter; de afdeling moet zich nog bewijzen en wordt tot die tijd nog niet voor vol aangezien binnen de motorclub.

Garuda
Een tweede chapter, Garuda geheten, zoekt onderdak in Roermond. Shqiponjat, de Geleense No Surrender-afdeling met Albanese roots, is inmiddels opgegaan in het Roermondse chapter. Zowel de gemeente Roermond als de gemeente Venlo zegt niet op de hoogte te zijn van de vestigingsplannen van de motorclub.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen