Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorclub zoekt onderdak in Roermond en Venlo

Geplaatst opmaandag 20 november 2017 - 7:09

Motorclub No Surrender is op zoek naar twee panden waar het nieuwe afdelingen van de club kan vestigen.

Richard van Zolingen, world captain van No Surrender, laat aan De Limburger weten dat de club zich oriënteert op locaties in Venlo en Roermond.

Lees ook: Motorclub No Surrender opent Venlose afdeling

Sablones
​No Surrender maakte eerder al bekend dat het Sablones had opgericht, een nieuw chapter in Venlo. Van Zolingen zegt in de krant dat er inmiddels gesprekken lopen over de aankoop van een horecagelegenheid in of rondom Venlo. Sablones is overigens een zogenaamd prospectchapter; de afdeling moet zich nog bewijzen en wordt tot die tijd nog niet voor vol aangezien binnen de motorclub.

Garuda
Een tweede chapter, Garuda geheten, zoekt onderdak in Roermond. Shqiponjat, de Geleense No Surrender-afdeling met Albanese roots, is inmiddels opgegaan in het Roermondse chapter. Zowel de gemeente Roermond als de gemeente Venlo zegt niet op de hoogte te zijn van de vestigingsplannen van de motorclub.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen