Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorclub No Surrender opent Venlose afdeling

Geplaatst opdonderdag 2 november 2017 - 6:19

Motorclub No Surrender zet voet aan de grond in Venlo. De club opent er een nieuw chapter onder de naam Sablones.

De motorclub kondigt dit aan op haar eigen Facebook-pagina.

Het is niet voor het eerst dat er een Venlose afdeling komt. In 2014 wilde de club zich ook al vestigen in Venlo.

Lau Geeraets
Beoogd president van het chapter was toen Lau Geeraets. Hij zat in de bak tijdens de oprichting vanwege de moord op twee Marokkaanse jongens in Venray. Na een tijd was dat reden voor toenmalig Surrender-baas Klaas Otto om hem uit de club te gooien. Het Venlose chapter werd daarmee opgeheven.

Geeraets pleegde na zijn veroordeling in de Venrayse-moordzaak zelfmoord in zijn cel.

Lees ook: Lau Geeraets uit No Surrender gezet

Clubhuis
Of No Surrender in Venlo al een clubhuis heeft gevonden, is niet bekend. Ook is er nog niks duidelijk over de president van de afdeling en het aantal leden.

Satudarah
In Venlo vestigde zich eerder dit jaar ook een afdeling van motorclub Satudarah. Dat was tegen het zere been van de gemeente, welke de clubs liever kwijt dan rijk is. Er werden al enkele keren politieacties uitgevoerd in de strijd tegen de club.

Lees ook: Motorclub Satudarah opent nieuwe afdeling in Venlo

Felle strijd
Ook landelijk wordt een felle strijd gevoerd tegen de motorclubs vanwege de vele criminele activiteiten. Justitie probeert motorclub Bandidos te verbieden. Het nieuwe kabinet Rutte III wil een totaalverbod op criminele motorclubs.

Lees ook: Wat moet je weten over de motorbendes in Limburg?

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen