Caloh Wagoh (18 dec 2019)

Motorclub Caloh Wagoh wenst rechtbank 'lekker de tering'

Het is niet duidelijk of de civiele procedure om motorclub Caloh Wagoh Main Triad te verbieden, maandag door kan gaan. De advocaat die namens een aantal belanghebbenden optreedt, vindt dat de club niet tijdig en op de juiste manier op de hoogte is gebracht van de zaak.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Proces om motorclub Caloh Wagoh te verbieden van start

In de extra beveiligde rechtbank de Bunker in Amsterdam-Osdorp begint maandag de civiele procedure tegen motorclub Caloh Wagoh Main Triad.

stock ambulance
Motorrijder rijdt door na botsing met wielrenner

Een wielrenner is zaterdagmiddag lelijk ten val gekomen in Wijlre nadat hij in botsing kwam met een passerende motor. De bestuurder van de motor is na het ongeluk doorgereden.

ongeluk motor velden (10 mei 2020)
Ongeluk in Velden: motorrijder naar ziekenhuis

Bij een verkeersongeval in Velden is een motorrijder gewond geraakt.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Nieuwe ronde zittingen in liquidatieproces Caloh Wagoh

In de extra beveiligde rechtszaal op Schiphol vinden woensdag en donderdag voorbereidende zittingen plaats in het liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Verdachten liquidatieproces Caloh Wagoh blijven in cel

Alle verdachten in het grote liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh blijven in de cel.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
'Moordmakelaars' Caloh Wagoh voor de rechter

De zaak tegen kopstukken van motorclub Caloh Wagoh gaat donderdag verder met een inleidende zitting in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol.

ANP-370674972
Caloh Wagoh-dossier: motorclub of moordmakelaars?

Eén van de grootste rechtszaken van Nederland landde plots in Limburg. Roermondenaar Samir H. bleek een doelwit te zijn van motorclub Caloh Wagoh, die zich volgens justitie liet gebruiken voor moordaanslagen. Hoe zit het precies met deze zaak?

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
'Caloh Wagoh plande liquidatie in Roermond'

Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt. Motorclub Caloh Wagoh plande volgens justitie een aanslag op zijn leven, maar die liquidatiepoging viel in het water.

Belgisch-Limburg vreest Hells Angels na verbod

Burgemeesters van gemeenten in Belgisch-Limburg vrezen dat leden van de Hells Angels hun kant opkomen nu de rechter in Utrecht de motorclub heeft verboden.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten