Overslaan en naar de inhoud gaan

Motorblok brandweerauto vat vlam in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 22 juni 2019 - 17:55

De brandweer is zaterdagmiddag opgeroepen om een van de eigen voertuigen te blussen in Maastricht. De auto van de hoofdofficier van dienst had vlam gevat.

Dat bevestigt een woordvoerder van de brandweer Limburg-Zuid.

Rook
Hoe het brandje is ontstaan, is niet duidelijk. De auto van de hoofdofficier reed rond 17.15 uur bij stadion De Geusselt in Maastricht toen er opeens rook onder de motorkap vandaan kwam.

Blusmiddelen
Het motorblok bleek in brand te staan. De inzittenden zetten de auto aan de kant en probeerden het vuur zelf te blussen, maar de collega's met de bluswagen bleken uiteindelijk toch nodig om het vuur uit te krijgen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen