Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Motor aangereden na politieachtervolging: twee gewonden

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 20:19

Bij een aanrijding tussen een motor en een auto in Kerkrade zijn er twee mensen gewond geraakt.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Holzstraat en de Kruisstraat.

Politie-achtervolging
De twee mensen op de motor werden vanaf de Kaalheidersteenweg in Kerkrade al achtervolgd door een opvallende politiewagen, omdat de motor stond geregistreerd als 'gestolen'. Volgens de politie reed de motorrijder met hoge snelheden door Kerkrade. Toen de agenten het duo op de motor even kwijt waren, vond de aanrijding plaats. Een andere automobilist was met de motor in botsing geraakt.

Botbreuken en hoofdletsel
Eerder op de avond klonken er geluiden over een botsing tussen de politie en de motorrijder, maar dat blijkt niet juist. Overigens zijn de twee mensen op de motor er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen. De bestuurder heeft diverse botbreuken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn passagier, een vrouw, is met ernstig hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen