Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Motor aangereden na politieachtervolging: twee gewonden

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 20:19

Bij een aanrijding tussen een motor en een auto in Kerkrade zijn er twee mensen gewond geraakt.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Holzstraat en de Kruisstraat.

Politie-achtervolging
De twee mensen op de motor werden vanaf de Kaalheidersteenweg in Kerkrade al achtervolgd door een opvallende politiewagen, omdat de motor stond geregistreerd als 'gestolen'. Volgens de politie reed de motorrijder met hoge snelheden door Kerkrade. Toen de agenten het duo op de motor even kwijt waren, vond de aanrijding plaats. Een andere automobilist was met de motor in botsing geraakt.

Botbreuken en hoofdletsel
Eerder op de avond klonken er geluiden over een botsing tussen de politie en de motorrijder, maar dat blijkt niet juist. Overigens zijn de twee mensen op de motor er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen. De bestuurder heeft diverse botbreuken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn passagier, een vrouw, is met ernstig hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen