Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Motor aangereden na politieachtervolging: twee gewonden

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 20:19

Bij een aanrijding tussen een motor en een auto in Kerkrade zijn er twee mensen gewond geraakt.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Holzstraat en de Kruisstraat.

Politie-achtervolging
De twee mensen op de motor werden vanaf de Kaalheidersteenweg in Kerkrade al achtervolgd door een opvallende politiewagen, omdat de motor stond geregistreerd als 'gestolen'. Volgens de politie reed de motorrijder met hoge snelheden door Kerkrade. Toen de agenten het duo op de motor even kwijt waren, vond de aanrijding plaats. Een andere automobilist was met de motor in botsing geraakt.

Botbreuken en hoofdletsel
Eerder op de avond klonken er geluiden over een botsing tussen de politie en de motorrijder, maar dat blijkt niet juist. Overigens zijn de twee mensen op de motor er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen. De bestuurder heeft diverse botbreuken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn passagier, een vrouw, is met ernstig hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen