Overslaan en naar de inhoud gaan

Moszkowicz verliest ook in hoger beroep over televisieserie

Geplaatst opdinsdag 24 januari 2017 - 17:38

De familie Moszkowicz is dinsdag opnieuw in het ongelijk gesteld door het Gerechtshof.

Robert Moszkowicz en zijn zoon Yehudi wilden een verbod op het uitzenden van dramaserie De Maatschap, maar dat komt er niet. Dat heeft de VPRO, de makers van de serie, laten weten. Eerder deze maand verloor de familie al een kort geding tegen de omroep.

Auteursrecht
De serie is gebaseerd op de belevenissen van de advocatenfamilie. Robert Moszkowicz beweert dat zijn auteursrecht is geschonden door de schrijvers van de dramaserie. De rechtbank in Amsterdam denkt daar anders over.

In de serie komt de naam Moszkowicz overigens niet voor, de familie heet Meyer. De Maatschap is een vierdelige serie die vanaf 25 januari wordt uitgezonden op NPO 2.

Lees hier al het nieuws over de rechtszaak rondom de serie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Omstreden Moszkowicz-serie opent met 622.000 kijkers
Moszkowicz-clan verliest kort geding om televisieserie
Familie Moszkowicz gaat televisieserie te lijf
Moszkowicz moet verhoren over omstreden tv-serie stoppen
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen