Zorginstelling bejaard oudere rolstoel

Zorgen in raad Maastricht over zorginstelling Mosae

In de Maastrichtse gemeenteraad zijn grote zorgen over de problemen bij zorginstelling Mosae.

Zorginstelling wijst bestuurder de deur: 'Persoonlijk drama'

Mosae Zorggroep heeft bestuurder Bram van de Langenberg de deur gewezen. De zorginstelling en de Brabander hadden een 'verschil van opvatting over koers en toekomstperspectief'.

Stichting Mosae Zorggroep onder verscherpt toezicht

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft Stichting Mosae Zorggroep onder verscherpt toezicht gesteld.

Anti-kraakbewoners moeten weg uit zorgcomplex ouderen

Een groot deel van de ongeveer 100 bewoners van het Gerlachuscomplex in Maastricht moet per 1 maart zijn woning verlaten.

College Maastricht 'geschrokken' van Mosae Zorggroep

De verantwoordelijk wethouders André Willems (Seniorenpartij, Ouderenbeleid) en Jack Gerats (SP, Wmo) hebben namens het Maastrichtse college hun zorgen geuit over Mosae Zorggroep.

Zorggroep betaalt 4,5 ton aan onterechte servicekosten terug

De Mosae Zorggroep in Maastricht gaat honderden huurders van aanleunwoningen ruim 450.000 euro aan te veel geïnde servicekosten terugbetalen.

Grote bedrijven sluiten zich aan bij Maastricht Bereikbaar

Het project Maastricht Bereikbaar blijft groeien. Op een bijeenkomst in Château Neercanne in Maastricht zijn woensdagmiddag vijf nieuwe partners gepresenteerd.

Zorgcentrum Licht&Liefde Maastricht blijft open

Het pand van Licht&Liefde in Maastricht blijft zorgcentrum. Eigenaar Mosae Zorggroep heeft het gebouw uit de verkoop gehaald.

Wethouder Maastricht bezorgd over sluiting zorgcentrum

Wethouder Jack Gerats (SP, Zorg) van Maastricht gaat in gesprek met de Mosae Zorggroep over de aangekondigde sluiting van zorgcentrum Licht & Liefde, bedoeld voor mensen met een visuele beperking.

Vakbond stelt Mosae Zorggroep in Maastricht ultimatum

Vakbond Abvakabo/FNV heeft de Mosae Zorggroep in Maastricht een ultimatum gesteld. Het sociaal plan voor de bezuinigingen moet voor 1 januari van tafel, anders volgen acties.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!