Anti-kraakbewoners moeten weg uit zorgcomplex ouderen

Een groot deel van de ongeveer 100 bewoners van het Gerlachuscomplex in Maastricht moet per 1 maart zijn woning verlaten.

College Maastricht 'geschrokken' van Mosae Zorggroep

De verantwoordelijk wethouders André Willems (Seniorenpartij, Ouderenbeleid) en Jack Gerats (SP, Wmo) hebben namens het Maastrichtse college hun zorgen geuit over Mosae Zorggroep.

Zorggroep betaalt 4,5 ton aan onterechte servicekosten terug

De Mosae Zorggroep in Maastricht gaat honderden huurders van aanleunwoningen ruim 450.000 euro aan te veel geïnde servicekosten terugbetalen.

Grote bedrijven sluiten zich aan bij Maastricht Bereikbaar

Het project Maastricht Bereikbaar blijft groeien. Op een bijeenkomst in Château Neercanne in Maastricht zijn woensdagmiddag vijf nieuwe partners gepresenteerd.

Zorgcentrum Licht&Liefde Maastricht blijft open

Het pand van Licht&Liefde in Maastricht blijft zorgcentrum. Eigenaar Mosae Zorggroep heeft het gebouw uit de verkoop gehaald.

Wethouder Maastricht bezorgd over sluiting zorgcentrum

Wethouder Jack Gerats (SP, Zorg) van Maastricht gaat in gesprek met de Mosae Zorggroep over de aangekondigde sluiting van zorgcentrum Licht & Liefde, bedoeld voor mensen met een visuele beperking.

Vakbond stelt Mosae Zorggroep in Maastricht ultimatum

Vakbond Abvakabo/FNV heeft de Mosae Zorggroep in Maastricht een ultimatum gesteld. Het sociaal plan voor de bezuinigingen moet voor 1 januari van tafel, anders volgen acties.

Personeel Mosae Zorggroep in Maastricht voert actie

Medewerkers van de Mosae Zorggroep in Maastricht voeren woensdagavond actie tegen het sociale plan van de organisatie.

Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures