Stichting Mosae Zorggroep onder verscherpt toezicht

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft Stichting Mosae Zorggroep onder verscherpt toezicht gesteld.

Anti-kraakbewoners moeten weg uit zorgcomplex ouderen

Een groot deel van de ongeveer 100 bewoners van het Gerlachuscomplex in Maastricht moet per 1 maart zijn woning verlaten.

College Maastricht 'geschrokken' van Mosae Zorggroep

De verantwoordelijk wethouders André Willems (Seniorenpartij, Ouderenbeleid) en Jack Gerats (SP, Wmo) hebben namens het Maastrichtse college hun zorgen geuit over Mosae Zorggroep.

Zorggroep betaalt 4,5 ton aan onterechte servicekosten terug

De Mosae Zorggroep in Maastricht gaat honderden huurders van aanleunwoningen ruim 450.000 euro aan te veel geïnde servicekosten terugbetalen.

Grote bedrijven sluiten zich aan bij Maastricht Bereikbaar

Het project Maastricht Bereikbaar blijft groeien. Op een bijeenkomst in Château Neercanne in Maastricht zijn woensdagmiddag vijf nieuwe partners gepresenteerd.

Zorgcentrum Licht&Liefde Maastricht blijft open

Het pand van Licht&Liefde in Maastricht blijft zorgcentrum. Eigenaar Mosae Zorggroep heeft het gebouw uit de verkoop gehaald.

Wethouder Maastricht bezorgd over sluiting zorgcentrum

Wethouder Jack Gerats (SP, Zorg) van Maastricht gaat in gesprek met de Mosae Zorggroep over de aangekondigde sluiting van zorgcentrum Licht & Liefde, bedoeld voor mensen met een visuele beperking.

Vakbond stelt Mosae Zorggroep in Maastricht ultimatum

Vakbond Abvakabo/FNV heeft de Mosae Zorggroep in Maastricht een ultimatum gesteld. Het sociaal plan voor de bezuinigingen moet voor 1 januari van tafel, anders volgen acties.

Personeel Mosae Zorggroep in Maastricht voert actie

Medewerkers van de Mosae Zorggroep in Maastricht voeren woensdagavond actie tegen het sociale plan van de organisatie.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto