Overslaan en naar de inhoud gaan

Mosae Forum Maastricht ontruimd na vondst rookbom

Geplaatst opwoensdag 3 september 2014 - 9:46

Onder een loopbrug bij het Mosae Forum winkelcentrum in Maastricht is woensdagochtend een verdacht object aangetroffen door een voorbijganger.

Het ging het om een zelfgemaakte rookbom. Een voorbijganger ontdekte het object woensdagochtend rond zeven uur. De vermoedelijk zelfgemaakte rookbom is vervolgens in een nabij gelegen gebouw van de gemeente Maastricht ondergebracht door de politie. De politie sloot gedeeltelijk het pand voor bezoekers en personeel. Ook de directe omgeving van het pand en de Maaskade werd afgezet voor publiek.

De Explosieven Opruimingsdienst (EODD) arriveerde rond tien uur. Het gemeentegebouw werd echter al enkele minuten eerder weer vrijgegeven voor personeel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verdacht pakketje blijkt uit de hand gelopen grap
Woningen ontruimd bij brand Markt Maastricht
Kruitvat ontruimd Mosae Forum Maastricht (25 maart 2016)
Winkelgebied Mosae Forum Maastricht afgezet na bomalarm
Verdachte koffer in Maastricht blijkt loos alarm
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen