Overslaan en naar de inhoud gaan

Mosae Forum Maastricht ontruimd na vondst rookbom

Geplaatst opwoensdag 3 september 2014 - 9:46

Onder een loopbrug bij het Mosae Forum winkelcentrum in Maastricht is woensdagochtend een verdacht object aangetroffen door een voorbijganger.

Het ging het om een zelfgemaakte rookbom. Een voorbijganger ontdekte het object woensdagochtend rond zeven uur. De vermoedelijk zelfgemaakte rookbom is vervolgens in een nabij gelegen gebouw van de gemeente Maastricht ondergebracht door de politie. De politie sloot gedeeltelijk het pand voor bezoekers en personeel. Ook de directe omgeving van het pand en de Maaskade werd afgezet voor publiek.

De Explosieven Opruimingsdienst (EODD) arriveerde rond tien uur. Het gemeentegebouw werd echter al enkele minuten eerder weer vrijgegeven voor personeel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verdacht pakketje blijkt uit de hand gelopen grap
Woningen ontruimd bij brand Markt Maastricht
Kruitvat ontruimd Mosae Forum Maastricht (25 maart 2016)
Winkelgebied Mosae Forum Maastricht afgezet na bomalarm
Verdachte koffer in Maastricht blijkt loos alarm
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen