Politie op zoek naar twee winkeldieven in Maastricht

Een man en een vrouw die op zaterdagmiddag een winkel in Maastricht hebben overvallen, worden gezocht door de politie.

Beppie Christmas: speciaal kerstconcert in Maastricht

Zangeres Beppie Kraft gaf zaterdagmiddag een bijzonder kerstconcert in de binnenstad van Maastricht. Honderden mensen genoten van het gratis optreden bij Mosae Forum.

Kruitvat ontruimd Mosae Forum Maastricht (25 maart 2016)
Winkelgebied Mosae Forum Maastricht afgezet na bomalarm

De politie heeft rond 12:30 uur een deel van het winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht afgezet in verband met een bomalarm.

Woningen ontruimd bij brand Markt Maastricht

In winkelcentrum Mosae Forum aan de Markt in Maastricht heeft woensdagavond brand gewoed.

Provincie akkoord met Mosae Forum als eindhalte tram

Ook het Limburgs Parlement gaat akkoord met een voorlopige eindhalte van de tram Hasselt-Maastricht bij Mosae Forum in het centrum van de stad.

Kelder winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht geveild

De kelder van winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht wordt geveild.

Eindhalte Mosae Forum leidt amper tot passagiersverlies

Tijdelijke verplaatsing van de eindhalte van de geplande sneltramlijn Hasselt-Maastricht naar Mosae Forum leidt nauwelijks tot minder passagiers in vergelijking met het oorspronkelijke scenario (eindhalte bij het centraal station).

Eindhalte tram Maastricht bij Mosae Forum

De voorlopige eindhalte van de tram tussen Hasselt en Maastricht komt bij Mosae Forum als het aan het stadsbestuur van Maastricht en het provinciebestuur ligt.

Drugsdealers in de kraag gevat in Maastricht

De politie heeft zondag in Maastricht twee drugsrunners aangehouden.

Leegstand Mosae Forum nooit eerder zo groot

Mosae Forum in het hart van Maastricht dreigt op een mislukking uit te draaien.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden