Politie op zoek naar twee winkeldieven in Maastricht

Een man en een vrouw die op zaterdagmiddag een winkel in Maastricht hebben overvallen, worden gezocht door de politie.

Beppie Christmas: speciaal kerstconcert in Maastricht

Zangeres Beppie Kraft gaf zaterdagmiddag een bijzonder kerstconcert in de binnenstad van Maastricht. Honderden mensen genoten van het gratis optreden bij Mosae Forum.

Kruitvat ontruimd Mosae Forum Maastricht (25 maart 2016)
Winkelgebied Mosae Forum Maastricht afgezet na bomalarm

De politie heeft rond 12:30 uur een deel van het winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht afgezet in verband met een bomalarm.

Woningen ontruimd bij brand Markt Maastricht

In winkelcentrum Mosae Forum aan de Markt in Maastricht heeft woensdagavond brand gewoed.

Provincie akkoord met Mosae Forum als eindhalte tram

Ook het Limburgs Parlement gaat akkoord met een voorlopige eindhalte van de tram Hasselt-Maastricht bij Mosae Forum in het centrum van de stad.

Kelder winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht geveild

De kelder van winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht wordt geveild.

Eindhalte Mosae Forum leidt amper tot passagiersverlies

Tijdelijke verplaatsing van de eindhalte van de geplande sneltramlijn Hasselt-Maastricht naar Mosae Forum leidt nauwelijks tot minder passagiers in vergelijking met het oorspronkelijke scenario (eindhalte bij het centraal station).

Eindhalte tram Maastricht bij Mosae Forum

De voorlopige eindhalte van de tram tussen Hasselt en Maastricht komt bij Mosae Forum als het aan het stadsbestuur van Maastricht en het provinciebestuur ligt.

Drugsdealers in de kraag gevat in Maastricht

De politie heeft zondag in Maastricht twee drugsrunners aangehouden.

Leegstand Mosae Forum nooit eerder zo groot

Mosae Forum in het hart van Maastricht dreigt op een mislukking uit te draaien.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app