Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Moreno Rutten voor twee jaar naar VVV

Geplaatst opzaterdag 27 juni 2015 - 11:51

Moreno Rutten heeft een tweejarig contract getekend bij VVV. De 22-jarige rechtsback is binnengehaald als de opvolger van Guus Joppen.

Rutten speelde de afgelopen drie seizoenen voor FC Den Bosch waar hij een aflopend contract had.

Niet naar NAC
De rechtsback stond ook in de belangstelling van NAC, maar heeft uiteindelijk voor VVV gekozen. De Bosschenaar speelde in de jeugdopleiding van Willem II en Feyenoord en debuteerde in het het seizoen 2012-2013 in het betaald voetbal als speler van FC Den Bosch.

Vier aanvallers
Met de komst van Rutten is Maurice Steijn in de achterhoede alleen nog op zoek naar een linksback. Daarnaast hoopt hij nog vier aanvallers te verwelkomen. Momenteel heeft de Haagse coach in de voorhoede alleen de beschikking over Vito van Crooy en vier spelers uit de eigen jeugdopleiding.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Aanvoerder Post twijfelgeval voor duel met Den Bosch
VVV'er Moreno Hutten tot de winterstop uitgeschakeld
Steijn: 'We zijn niet meer het lelijke eendje in Eredivisie'
Rutten voorlopig buitenspel bij VVV
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen