VVV-speler Rutten niet geschorst na rode kaart

De tuchtcommissie heeft vrijdag bekend gemaakt dat Moreno Rutten geen schorsing wordt opgelegd. De verdediger van VVV-Venlo kreeg afgelopen zondag een rode kaart tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen.

VVV-Venlo niet akkoord met schorsing Rutten

VVV-Venlo gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB voor Moreno Rutten.

Steijn: 'We zijn niet meer het lelijke eendje in Eredivisie'

Al drie achtereenvolgende wedstrijden verloor VVV-Venlo niet van Feyenoord. Twee keer won de ploeg en de andere keer bleef het bij een gelijke stand.

Seuntjens en Rutten langer bij VVV-Venlo

Ralf Seuntjens en Moreno Rutten hebben allebei voor twee seizoenen bijgetekend bij VVV.

VVV-trainer Steijn verwacht lastige wedstrijd tegen RKC

VVV treft in RKC Waalwijk maandagavond niet alleen een ploeg die aan het klimmen is op de ranglijst, maar ook een team dat nog meedoet voor de tweede periodetitel.

VVV'er Moreno Hutten tot de winterstop uitgeschakeld

VVV-trainer Maurice Steijn kan tot de winterstop geen beroep meer doen op Moreno Rutten.

Aanvoerder Post twijfelgeval voor duel met Den Bosch

Naast het vervangen van de geschorste Roel Janssen heeft Maurice Steijn nog meer kopzorgen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.

Rutten voorlopig buitenspel bij VVV

Moreno Rutten staat vier tot zes weken aan de kant bij VVV.

Moreno Rutten voor twee jaar naar VVV

Moreno Rutten heeft een tweejarig contract getekend bij VVV. De 22-jarige rechtsback is binnengehaald als de opvolger van Guus Joppen.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden