VVV-speler verruilt Eredivisie voor tweede niveau Italië

Voetballer Moreno Rutten (26) neemt afscheid van VVV-Venlo. De verdediger verlaat de Eredivisie transfervrij en gaat spelen voor het Italiaanse FC Crotone.

VVV-speler Rutten niet geschorst na rode kaart

De tuchtcommissie heeft vrijdag bekend gemaakt dat Moreno Rutten geen schorsing wordt opgelegd. De verdediger van VVV-Venlo kreeg afgelopen zondag een rode kaart tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen.

VVV-Venlo niet akkoord met schorsing Rutten

VVV-Venlo gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB voor Moreno Rutten.

Steijn: 'We zijn niet meer het lelijke eendje in Eredivisie'

Al drie achtereenvolgende wedstrijden verloor VVV-Venlo niet van Feyenoord. Twee keer won de ploeg en de andere keer bleef het bij een gelijke stand.

Seuntjens en Rutten langer bij VVV-Venlo

Ralf Seuntjens en Moreno Rutten hebben allebei voor twee seizoenen bijgetekend bij VVV.

VVV-trainer Steijn verwacht lastige wedstrijd tegen RKC

VVV treft in RKC Waalwijk maandagavond niet alleen een ploeg die aan het klimmen is op de ranglijst, maar ook een team dat nog meedoet voor de tweede periodetitel.

VVV'er Moreno Hutten tot de winterstop uitgeschakeld

VVV-trainer Maurice Steijn kan tot de winterstop geen beroep meer doen op Moreno Rutten.

Aanvoerder Post twijfelgeval voor duel met Den Bosch

Naast het vervangen van de geschorste Roel Janssen heeft Maurice Steijn nog meer kopzorgen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.

Rutten voorlopig buitenspel bij VVV

Moreno Rutten staat vier tot zes weken aan de kant bij VVV.

Moreno Rutten voor twee jaar naar VVV

Moreno Rutten heeft een tweejarig contract getekend bij VVV. De 22-jarige rechtsback is binnengehaald als de opvolger van Guus Joppen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!