Overslaan en naar de inhoud gaan

Moordonderzoek in Weert zonder resultaat

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 10:40

Het politieonderzoek dinsdag in Weert in verband met de liquidatie van Dennis Struijk in 2017 heeft niets opgeleverd.

Dat maakt de politie bekend op Twitter.

Vluchtauto
Het onderzoek vond dinsdagmiddag plaats in de Weerter wijk Leuken. Aan het Vrouwenhof in die wijk werd destijds een vluchtauto gevonden. Bij het onderzoek werd onder meer een team van duikers ingezet.

Lees ook: Liquidatie Dennis Struijk: Onderzoek in vijver Weert

Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde dinsdag kort aandacht aan de moord op Struijk in het Noord-Brabantse Best.

De destijds 35-jarige Eindhovenaar speelde volgens de politie een rol in het zware criminele circuit. Hij overleefde eerder twee liquidatiepogingen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen