Overslaan en naar de inhoud gaan

Moonen Packaging uit Weert neemt Paperlinx Zutphen over

Geplaatst opmaandag 11 mei 2015 - 0:00

Moonen Packaging heeft de Packaging divisie van het failliete Paperlinx in Zutphen overgenomen. Daarmee breidt het Weertse verpakkingsbedrijf flink uit.

De overeenkomst is in goed overleg met de curator tot stand gekomen.

Banen
De directie van Moonen Packaging maakte bovendien bekend zo'n 40 verkoopmedewerkers van de Zutphense vestiging een arbeidsplaats aangeboden krijgen door het bedrijf uit Weert.

Paperlinx Packaging zal verder gaan onder de naam Moonen Packaging. Klanten van het Zutphense bedrijf zullen geen hinder ondervinden van de overname, schrijft Moonen Packaging op haar website.

Strategische zet
"Paperlinx Packaging staat bekend om haar klantgerichte en projectmatige werkwijze en die past perfect bij het concept van Moonen Packaging", zegt CEO Gé Moonen. "Door deze overname maken we een grote stap binnen onze lange termijn strategie."

Lees ook: Medtronic en Moonen Packaging aantrekkelijkste werkgevers

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verpakkingsbedrijf uit Weert komt in Zweedse handen
Medtronic en Moonen Packaging aantrekkelijkste werkgevers
Nieuw hoofdkantoor voor Moonen Packaging in Weert
VDL Groep neemt ijzergieterijen Componenta over
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen