Overslaan en naar de inhoud gaan

Mooiste hockeydoelpunt komt (net) niet uit Venlo

Geplaatst opvrijdag 8 juli 2016 - 20:36

Het mooiste hockeydoelpunt van het afgelopen seizoen komt niet uit Venlo. De goal van Job Baeten werd tweede tijdens een verkiezing van hockey.nl.

Baeten baarde eind mei opzien met een prachtige lob in het shirt van Venlo heren 1.

Lob
Het doelpunt werd door een jury - met daarin onder meer de internationals Billy Bakker en Mink van der Weerden - gekozen tot de mooiste goal van het weekend van 24 en 25 mei. Daardoor dong de lob automatisch mee voor de titel van doelpunt van het jaar.

Gelijkspel
De jaarlijst werd vervolgens teruggebracht naar een shortlist van vijf doelpunten. Daarna was het de beurt aan het publiek om te stemmen. Opvallend was dat daarbij twee treffers exact 282 stemmen kregen. De lob van Baeten en een ziedend schot van Coen Beekhuizen.

Oordelen
Uiteindelijk kwam in een verlengde stemperiode het doelpunt van Beekhuizen als winnaar uit de bus. Wie zelf nog even wil oordelen. Hieronder allebei de doelpunten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Jonge Portugese hockeyers in Venlose dienst
Hockeyers VHC uit Venlo weer puntloos
Dames van Venlose Hockey Club kampioen in zaal
Geen promotie voor Venlose hockeyvrouwen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen