Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mooie score Eendracht Baarlo op Concertconcoursen 2018

Geplaatst opzondag 21 oktober 2018 - 21:33

Fanfare Eendracht Baarlo heeft een eerste prijs met lof der jury behaald tijdens de Concertconcoursen van de LBM.

Baarlo, onder leiding van Bart Deckers en uitkomend in de eerste divisie, kreeg 91,5 punten.

Tweede
In diezelfde divisie moest fanfare Aurora Baexem genoegen nemen met 84,08 punt. Fanfare St.Blasius uit Cadier & Keer, spelend in de tweede divisie, ging naar huis met 87,33 punt en Concordia Leveroy kreeg 82,33 punt.

Hoge punten
Vorige week zondag deelde de jury in de eerste divisie harmonie hoge punten uit aan Harmonie St. Caecilia uit Geulle: 92,17 punt. Geulle won daarmee ook de beker voor de beste muziekverenigingen van beide weekeinden. Harmonie Wilhelmina Posterholt kreeg in diezelfde divisie 89 punten. In de tweede divisie kreeg Koninklijke Harmonie St. Walram’s Genootschap 90,25 punt

Promotie Grubbenvorst
In de derde divisie harmonie ging er 83,92 punt naar St. Gertrudis Beesel en 81,75 punt naar L'Union uit Born. Harmonie St. Joseph uit Grubbenvorst, uitkomend in de vierde divisie, promoveerde met 85,75 punt.

LBM
De Concertconcoursen worden jaarlijks georganiseerd door de LBM, de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. Fanfares en harmonieën die lid zijn van de bond kunnen één keer in de vijf jaar op concours om zich te laten beoordelen door een jury. Het geeft verenigingen de mogelijkheid om te promoveren naar een hogere divisie.

De concertconcoursen zijn terug te luisteren op de website van De Klassieke Avond van L1

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen