Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mooie score Eendracht Baarlo op Concertconcoursen 2018

Geplaatst opzondag 21 oktober 2018 - 21:33

Fanfare Eendracht Baarlo heeft een eerste prijs met lof der jury behaald tijdens de Concertconcoursen van de LBM.

Baarlo, onder leiding van Bart Deckers en uitkomend in de eerste divisie, kreeg 91,5 punten.

Tweede
In diezelfde divisie moest fanfare Aurora Baexem genoegen nemen met 84,08 punt. Fanfare St.Blasius uit Cadier & Keer, spelend in de tweede divisie, ging naar huis met 87,33 punt en Concordia Leveroy kreeg 82,33 punt.

Hoge punten
Vorige week zondag deelde de jury in de eerste divisie harmonie hoge punten uit aan Harmonie St. Caecilia uit Geulle: 92,17 punt. Geulle won daarmee ook de beker voor de beste muziekverenigingen van beide weekeinden. Harmonie Wilhelmina Posterholt kreeg in diezelfde divisie 89 punten. In de tweede divisie kreeg Koninklijke Harmonie St. Walram’s Genootschap 90,25 punt

Promotie Grubbenvorst
In de derde divisie harmonie ging er 83,92 punt naar St. Gertrudis Beesel en 81,75 punt naar L'Union uit Born. Harmonie St. Joseph uit Grubbenvorst, uitkomend in de vierde divisie, promoveerde met 85,75 punt.

LBM
De Concertconcoursen worden jaarlijks georganiseerd door de LBM, de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. Fanfares en harmonieën die lid zijn van de bond kunnen één keer in de vijf jaar op concours om zich te laten beoordelen door een jury. Het geeft verenigingen de mogelijkheid om te promoveren naar een hogere divisie.

De concertconcoursen zijn terug te luisteren op de website van De Klassieke Avond van L1

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen