Overslaan en naar de inhoud gaan

Montfortenaar 'helemaal klaar' met Bachelorette Gaby Blaaser

Geplaatst opdonderdag 30 juli 2020 - 17:16

Joey Vanherle uit Montfort is 'helemaal klaar' met Gaby Blaaser. Hij twijfelt aan de oprechtheid van Blaaser en vraagt zich af of het niet allemaal een spel is geweest.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Hoewel de twee na het programma wel nog toenadering zochten, bleken corona en de afstand tussen Amsterdam en Montfort een relatie in de weg te staan, zo was woensdag te zien in de Videoland-serie. Daarnaast gooide Blaaser tijdens de terugblik op het programma nog wat olie op het vuur.

Lees ook: Bachelorette Gaby Blaaser in armen Montfortse Joey

'Voor de bus gegooid'
Blaaser liet het uiteindelijk afweten, onder meer omdat de Limburgse spierbundel nog contact zou hebben met een andere vrouw bij terugkomst in Nederland. In de laatste aflevering vertelde ze dat haar dat niet beviel. "Ik werd behoorlijk voor de bus gegooid", zegt Vanherle daarover tegen RTL Boulevard. "Ik had vriendschappelijk contact met andere vrouwen. Als ze daar problemen mee had gehad, had ze me als volwassen vrouw van 34 er gewoon op kunnen aanspreken. Het leek erop dat ze een reden zocht om me aan de kant te schuiven."

Lees ook: Laat Bachelorette Gaby Blaaser haar Limburgse vlam lopen?

'Hoef haar niet te spreken'
Door wat er gebeurd is, twijfelt Vanherle aan de oprechtheid van Blaaser. Hij vraagt zich af of het niet allemaal een spel is geweest. "Ik vraag me af of ze wel op zoek was naar ware liefde. Hoe ze me behandeld heeft, is respectloos. Ik ben klaar met haar en hoef haar niet meer te spreken."

Ondanks de afloop van het programma heeft de Limburger een mooie tijd gehad tijdens de opnames in Zuid-Afrika. "Ik kijk er met plezier op terug."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen